Poezen en Katten verzorging

De meeste katten vinden het niet leuk als de baasjes op vakantie gaan en nog minder als er hierdoor van alles wijzigt in hun vaste ritme. Als de kat thuis kan blijven verandert dit ritme niet. Dat is prettig voor de kat en een geruststellende gedachte voor de eigenaar.

U kunt met een gerust hart op vakantie gaan in de wetenschap dat uw kat goed verzorgd en met aandacht omringd achter blijft. Het grote voordeel is dat uw kat gewoon in zijn vertrouwde omgeving kan blijven, terwijl u tijdelijk van huis bent. Dit scheelt een hoop stress voor uw huisdier. Daarnaast krijgt uw kat de persoonlijke aandacht die hij verdient van een echte dierenliefhebster.

Werkwijze

Het is belangrijk om goede afspraken te maken, zodat u met een gerust hart weg kunt gaan. Daarom kom ik graag eerst langs om kennis te maken met u, uw kat(ten) en het huis. Tijdens het gesprek kunt u mij uitleggen wat u van mij verwacht en kunnen we duidelijke afspraken maken. Het kennismakingsgesprek is gratis en verplicht u tot niets.

Dagelijkse service

Bij het eerste bezoek van de dag zullen de volgende werkzaamheden altijd worden uitgevoerd:

• Eten en water geven

• Kattenbak verschonen

• Toedienen van medicatie

• En uiteraard wat aandacht geven

De tarieven voor iedere keer dat Hondenuitlaatservice Woudenberg langs komt. Eerste kat € 9,00 , Tweede kat of meerdere katten op hetzelfde adres € 4,50