Informatie over wie wij zijn en hoe we werken met uw hond

 uitlaatservice waar alles om uw hond draait!

  1. Maximaal 10 honden in een groep. Hierdoor krijgt uw hond de aandacht die hij verdient en wordt hij niet over het hoofd gezien,
  2. Wij maken echte wandelingen. Er wordt geen gebruik gemaakt van uitlaatvelden maar iedere keer lopen we ergens anders zodat het elke keer een nieuwe ervaring is voor uw hond,
  3. Uw hond kan in de roedel weer even echt hond zijn,
  4. Gratis intakegesprek en eerste proefwandeling,
  5. Professionele uitlaatservice dus uw hond is in vertrouwde handen.

Hondenuitlaatservice Woudenberg heeft als doel om op een verantwoorde manier in de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond te voorzien. 

Waarvoor kunt u ons inzetten? Wanneer uzelf niet in de gelegenheid bent uw hond uit te laten en/of u herkent welke waarde het voor uw hond heeft om in een roedel te lopen. Wij maken dit mogelijk. In een roedel lopen is voor uw hond een intensieve bezigheid. Tijdens wandelingen in verschillende gebieden in de omgeving van Woudenberg wordt uw hond in de gelegenheid gesteld om echt onder de honden te zijn.  Wat ook de reden mag zijn, zowel u als uw hond profiteren van de voordelen. U houdt tijd over voor iets anders en uw hond kan heerlijk ontspannen met soortgenoten.

De honden die met ons mee mogen, moeten gezond en gehoorzaam zijn. Uw hond kan vanaf de leeftijd van 10 á 11 maanden tot aan zijn oude dag bij ons terecht, vooropgesteld dat de hond in staat is minimaal één uur te lopen.

Zeker voor jonge onervaren honden zullen deze wandelingen een positieve invloed op hun gedrag hebben, zodat u minder hinder heeft van opvoedingsproblemen. De roedels variëren qua grootte van 4 tot maximaal 8 honden, dit is afhankelijk van de samenstelling van het gedrag van de roedel. Bij de samenstelling van de groepen wordt er rekening gehouden met het gedrag en temperament van uw hond.

Wij maken geen gebruik van omheinde uitloopvelden maar maakt echte wandelingen in verschillende gebieden in de omgeving van Woudenberg.