Individuele wandeling

Als uw hond om de een of andere reden niet mee kan met de groepswandeling of u wilt dit liever niet, dan kan de hond altijd individueel uitgelaten worden.

Voor een zieke hond die toch uit gelaten moet worden kan dit een goede oplossing zien. We maken dan samen met de eigenaar een programma voor wat uw hond aan kan. En als beter gaat met uw hond passen we dit programma steeds aan.

Voor oude honden kan een uur wandelen vaak te lang zijn. Wij kunnen dan in opleg met de eigenaar bepalen hoe lang uw hond nog kan wandelen. Wij zoeken dan een leuke wandeling voor uw hond uit.

Puppy’s mogen nog geen lange wandeling doen, maar moeten wel regelmatig uit. Wij kunnen in overleg met de eigenaar bepalen hoe lang de wandeling mag zijn. Dit al naar gelang de leeftijd van het puppy. En natuurlijk lekker spelen met de pup.

Heeft u liever niet dat uw hond met een groepswandeling mee gaat en dat uw hond in zijn eigen omgeving gaat wandelen. Dan kunt u een individuele wandeling bij ons boeken. In overleg met de eigenaar bepalen we dan de route die we met hond gaan wandelen.

De kosten van de individuele wandeling zijn €16,00 per uur.