Werkwijze

Nadat u contact met hondenuitlaatservice Woudenberg hebt opgenomen voor een afspraak, kom ik graag bij u thuis om kennis te maken met u en uw hond. U wilt natuurlijk weten aan wie u van plan bent uw hond mee te geven en hoe het een en ander in z’n werk gaat.

U kunt mij van alles vragen en uiteraard heb ik ook wat vragen, met name over het karakter en gewoonte van uw hond.

Indien u overtuigd bent van het feit dat uw hond met ons mee gaat, stellen we een contract/opdrachtformulier op waarin we de afspraken vastleggen. Daarin wordt ook verwezen naar de ‘Algemene Voorwaarden’. Indien van toepassing tekenen we beiden ook een ‘sleutelovereenkomst’. Legt u ook vast de polis van de WA-verzekering klaar, dan weet ik of uw hond is meeverzekerd.

Als ik uw hond ophaal, krijgt hij/zij een penning aan de halsband die van mij is. Hierop staat mijn telefoonnummer en naam.

Tijdens de eerste paar wandelingen zal ik uw hond aangelijnd mee laten wandelen. Wanneer blijkt dat uw hond voldoende naar mij luistert en de overige honden geen ‘moeite’ (meer) hebben met de nieuwkomer, en vice versa, mag uw hond los. Tenzij anders overeengekomen. De wandeling duurt ongeveer 1 uur.

Na de wandeling zal ik uw hond zo schoon mogelijk weer thuis brengen. Hij heeft natuurlijk lekker kunnen spelen en zal dan misschien niet brandschoon zijn. Voor uw hond de auto in gaat droog ik hem wel af met een handdoek.

Als u wenst dat uw hond te eten of te drinken krijgt na de wandeling, zal ik daarvoor zorgen als u dat voor mij klaarzet op een afgesproken plek.

Per e-mail en/of WhatsApp en/of SMS, wordt u tijdig op de hoogte gebracht wanneer er niet gewandeld wordt, bijvoorbeeld in verband met vakantie of onderhoud van de auto. Hondenservice Woudenberg probeert wel in zo’n geval vervanging te zoeken.

Tijdens wandelingen ben ik telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw boodschap op dat moment wel inspreken zodat ik u terug kan bellen. U kunt mij natuurlijk altijd een appje of mailtje sturen dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Indien blijkt dat de hond niet in de groep past, maak ik met u een afspraak om de verdere mogelijkheden met u door te nemen.